Flitsadviezen

Heeft u een eenvoudige interieurvraag, maar heeft u geen zin om er veel geld aan uit te geven? Of wilt u graag dat er even iemand langskomt om ter plekke met u mee te denken? Dan is een flitsadvies iets voor u! Bij een flitsadvies houden wij rekening met de functie en de grootte van de ruimte, bestaande meubelen en materialen, lichtinval en persoonlijke voorkeur. Voor flitsadviezen kunt u kiezen uit één of meer van de hieronder staande adviezen:
 
Flits Kleuradvies

Inhoud advies :

Wij geven tips en adviseren over de kleur(en) die in de ruimte passen, voor uw wanden, houtwerk en plafond. Wij zorgen voor de juiste professionele verf en benodigde materialen Wilt u de verf- of behangklus uit handen geven, dan maken wij een afspraak met de schilder.

Waar               :

Het advies vindt plaats bij u thuis, ongeveer 1.5 uur. U ontvangt meteen kleurstalen of kleurnummers.

Flits Materiaaladvies

Inhoud advies :

Wij geven advies en tips over verschillende materialen die voor u van toepassing zijn bijvoorbeeld over: vloeren, wandafwerking, deuren, deurbeslag, meubelen, raambekleding, accessoires en verlichting. Wij maken een offerte voor de uitgekozen materialen.
Dit advies is inclusief kleuradvies (zie hierboven).

Waar               :

Het advies vindt plaats bij u thuis, ongeveer 2 uur. Daarna worden de juiste materialen bij verschillende bedrijven voor u uitgezocht, u ontvangt daar de stalen en/of afbeeldingen van per mail of post.

Flits Kort interieuradvies

Inhoud advies :

Een kort interieuradvies is een kleuradvies, materiaaladvies met een advies over de indeling. Wij geven advies en tips over de meubelopstelling, kleuren, materialen, verlichting en accessoires. U kunt hierbij kiezen voor aankoopbegeleiding.

Waar               :

Het advies vindt plaats bij u thuis, ongeveer 3 uur. Daarna worden de juiste materialen bij verschillende bedrijven voor u uitgezocht, u ontvangt daar de stalen en/of afbeeldingen van per mail of post.

Wilt u bij de adviezen kosteloze aankoopbegeleiding bij verschillende fabrikanten en inkoopcentra?
Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

TERUGMiddenstraat 2     | 9451 BN Rolde     | 0592 - 24 33 43     | E-mail: info@interointerieur.nl