Werkwijze

Particulieren
Voor het maken van een goed en persoonlijk interieurplan nemen we uw levensstijl, uw levensloop, uw passies en uw gezins- samenstelling als uitgangspunt voor onze ontwerpen.
Samen met u vertalen wij uw woonwensen en -eisen in een ontwerp met plan van aanpak passend binnen uw budget. Ons doel is het ontwerpen van uw persoonlijke interieur, met een optimale leefbaarheid, sfeer, uitstraling en functionaliteit.
 
Bedrijven
Voor het maken van een goed en persoonlijk interieurontwerp nemen wij uw wensen als uitgangspunt, aangevuld met onze kennis en expertise. Wij houden rekening met het doel, de doelgroep, de uitstraling en de functionaliteit van uw bedrijf. Iedere situatie binnen een bedrijf is weer anders. Ons doel is om op de juiste wijze de identiteit van een bedrijf te vertalen in een prettige werkomgeving, met de juiste uitstraling.
 
Particulieren & bedrijven
Een ontwerp of advies begint met een kennismakingsgesprek. Dit eerste gesprek is vrijblijvend en kosteloos. Naar aanleiding van dit gesprek ontvangt u een offerte. Daarna volgt een inventarisatie- gesprek. Vervolgens gaan wij ontwerpen.
 
Wij ondersteunen het ontwerp of advies door middel van: tekeningen op schaal, moodboards, stalen en sfeerimpressies.


Middenstraat 2     | 9451 BN Rolde     | 0592 - 24 33 43     | E-mail: info@interointerieur.nl